Alle gode ting er 3

Alle gode ting er 3

Det betyr ikke at vi venter trillinger. Men alle som kommer er hjertlige velkomne. 😃

Etter andre forsøket på å få satt inn embryoet så går vi for ett forsøk til, forsøk nr 3.

Mye skal stemme

Det er mye som skal stemme før vår IVF lege Dr. D velger å sette inn embryoet, blant annet at livmorslimhinnen skal være minst 7-8 mm. På ultralyd ser han om livmoren er klar. Han viste oss bildene for å forklare, men han forsto vel raskt at dette skjønte vi ikke mye av der vi satt som to spørsmålstegn, da vi hadde skypemøte; Dr. D i San Diego, Kjartan i Dubai og Knut i Oslo. 

Det vi forsto var at det ikke kun dreier seg om millimeter, men også om utseende, rette linjer og riktig form.  

EN LITEN PAUSE: Dyrene tar seg en lur mens de venter på babyKK.  

EN LITEN PAUSE: Dyrene tar seg en lur mens de venter på babyKK.  

Hormonbehandlingen

Første forsøk tok surrogaten vår Katherine hormoner oralt. På runde to tok hun de vaginalt og nå på tredje forsøk skal hun forsøke hormonplaster + oralt.  

Hormonbehandlingen starter så snart Katherine har hatt menstruasjon, om ca 2 uker. Så ny dato for innsetting av embryoet vil bli i slutten av november. 

Tung tid

Vi vet at dette er tungt for Katherine. Både den fysiske belastningen det er på kroppen ved å ta alle disse hormonene, alle reisene til klinikken og ikke minst det psykiske. Hun ønsker så inderlig å hjelpe oss. Vi prøver så godt vi kan å fortelle henne at vi er var forberedt på at denne reisen ville ta tid og at hun ikke må føle hun svikter oss når det ikke går. Vi vil heller vente til alt er 100 % klart enn at legen setter inn embryoet når det er mindre sjanse for at embryoet fester seg.  

Hva er suksessraten?

Hvis man har en perfekt livmorslimhinne, et embryo med toppkarakter og setter inn dette til optimal tid så har vi 90 % sjanse på å bli gravide.  

San Diego Fertility Center (SDFC) har dette året hatt over 90 % suksessrate noe Dr D tilkjenner den sterke troen på en perfekt livmorslimhinne.  

Som dere vet har vi fire embryoer. Ingen er blitt tint enda og det er faktisk en sjans på 10 % at et embryo dør ved tining. To av de har best kvalitet, to av de god kvalitet. Det er ett av disse med best kvalitet som forhåpentligvis settes inn i november  

Vi håper da at alle gode ting er 3 og at vi lykkes denne gangen. 

Frustrerende tider ...

Frustrerende tider ...

Hva skjer nå?

Hva skjer nå?