I dag skal vi møte Katherine

I dag skal vi møte Katherine

Vi er i New York, igjen. Siden vi ble et par har vi hvet år i november tatt oss en helg i New York.

I 2015 fridde Kjartan til meg i Washington Square park. Nervøs og rørt og helt overraskende dro han frem ringen og fridde. Da forsto jeg hvorfor han dro rundt på kamerabagen hele dagen, uten å ta bilder, men for å skjule eskene med ringene. Dette hadde han planlagt i flere måneder uten noe som helst mistanke fra meg. Fineste mannen i verden.

Tilbake i Washington Square park hvor Kjartan fridde til meg i 2015. 

Tilbake i Washington Square park hvor Kjartan fridde til meg i 2015. 

November 2016 dro vi igjen til New York. Da var vi kommet så langt i surrogatiprosessen at det var på tide at vi gjorde «vår del av jobben». Det skjedde på et sterilt og lite romantisk «kott» på en IVF-klinikk på Manhattan. Der ble det frosset ned og flydd over til «vår» IVF-klinikk i San Diego.

Man in the smoke

Man in the smoke

I år hadde vi ingen «store» planer. Men da Katherine, én dag før vi dro, fikk høre at vi kom til New York ville hun møte oss. Hun overrasket mann og barn med at nå skal de også til New York, faktisk for første gang. Dagen etter pakket de bilen og satt nesen mot storbyen, ca 6 timers kjøretur fra Maine, hvor de bor. De overnattet i Norwalk, ca 1 time nord for New York, før ferden fortsetter i dag.

For de av dere som har fulgt med så vet dere at vi er på  tredje forsøket for å prøve å bli gravide. Neste uke får vi muligens vite om alt ligger til rette for at vi kan sette inn et enbryo 27. november. 

To trøtte barn i bilen på vei fra Maine til New York.  

To trøtte barn i bilen på vei fra Maine til New York.  

I dag skal vi få møte Katherine. Kvnnen som setter sitt liv på hold i opptil 2 år (som hele prosessen tar) for å bære frem vårt barn. En helt ukjent kvinne som kun har ønske om at andre skal få oppfylt sine ønsker å få barn, noe som for henne var det aller fineste i verden og den største gave man kan få. Selv har hun og mannen to barn. 

Vår surrogat Katherine  

Vår surrogat Katherine  

Gjett om vi gleder oss til å få møte de alle fire i dag. Det blir en tur til Central Park Zoo og så håper vi på at de har lyst til å spise lunsj med oss.

 

 

 

 

Første møtet med surrogaten vår.

Første møtet med surrogaten vår.

Runde 3

Runde 3