Den triste avskjeden med Katherine

Den triste avskjeden med Katherine

Det har nå gått ett par uker siden vi måtte la Katherine få fortsette sitt liv uten oss.  

Etter tredje forsøk uten å få satt inn embryo tok vi den tunge og triste avgjørelsen å la Katherine få fortsette sitt liv med sin familie, og vi må begynne lete etter ny surrogat.  

Vi møtte Katherine april 2017 og i august var første forsøk, andre gang var i oktober og nå tredje gang i november.  

I samråd med IVF-legen besluttet vi å forsette reisen med en ny surrogat. Legen mente det var små sjanser for at det ville lykkes en fjerde gang.  

Det ble en trist og følelsesladet skypesamtale vi tok med Katherine. Hun var nok forberedt på det, men å få det bekreftet var tungt og trist for henne. Dette var hennes "mission in life" som hun sa og følte hun hadde skuffet både seg selv og oss. De fleste som bruker surrogat må ofte enten bytte surrogat eller donor så vi var forberedt på at dette og kunne skje. Uansett hva vi sa så var hun utrøstelig og skuffet over seg selv. Det ble mye snørr og tårer på begge sider av Atlanteren den kvelden. 

Katherine vil uansett være vår heltinne. Hva hun ønsket gjøre for oss vil vi aldri glemme og hun og familien vil alltid være våre venner. En dag håper vi de fortsatt vil ta turen og besøke oss i Norge. 

Vi har nå latt Katherine få litt ro og ba henne ta kontakt med oss når hun ønsket, vi har ennå ikke hørt fra henne, men vi ba surrogati-byrået følge henne opp på aller beste måte. 

Nå venter vi spent på mail fra USA om vår nye surrogat. Vi har blitt lovet en ny innen april 2018. 

Blir 2018 vårt år?  

God jul fra KK

God jul fra KK

Mørketiden ble mørk i år.

Mørketiden ble mørk i år.