Nå er vi såååå nær

Nå er vi såååå nær

Vi har hatt en fantastisk høst. Vi har allerede vært med på høstens store eventyr, og enda større ting skal skje. Og ikke nok med det, Kjartan har begynt i ny jobb i dag. Han jobber nå hos Markedssjefene i Oslo. Der vil han bli leid bort til firmaer i kortere eller lengre perioder, som trenger hjelp fra en dyktig markedssjef. 

Kjartan er kokken i huset  

Kjartan er kokken i huset  

Nå er det bare 3 dager til vår fine surrogat Megan skal inn på IVF-klinikken og få satt inn et embryo. Torsdag kl 13, California tid, skjer det. Da kan lille babyKK få starte sitt liv. Og det vil vi få vite om 14 dager. 

Vi skulle gjerne vært tilstede, men ønsker å gi Megan mest mulig ro, og ikke forstyrre hennes daglige rutiner og sinnstemning. Vi drar heller over når alt har slått seg til ro. Forhåpentligvis i februar/mars, om hun blir gravid. 

Kangaroo pouch, er en bok for barn, om surrogati. 

Kangaroo pouch, er en bok for barn, om surrogati. 

Vi er også forberedt, så godt det kan la seg gjøre, på at det må flere forsøk til. Vi har aldri vært så langt i prosessen før, så vi har en god følelse på at «this is it» og at det første forsøket går bra.

 

 

 

Er vi gravide?

Er vi gravide?

Vi er i rute

Vi er i rute