Resultatet etter første innsettelse ...

Resultatet etter første innsettelse ...

12. november var dagen vi så frem til. Det skulle vært begynnelsen på 9 måneder med en etterlengtet ventetid med etterlengtede forberedelser på fødsel.

Megan satt inn embryoet forrige mandag. Alt gikk bra og det var bare å vente, vente på beskjeden om at embryoet hadde festet seg og babyKK var på vei. Ifølge klinikken skulle sjansene være veldig gode.  

I går kveld kom beskjeden. Vi begge hadde en god følelse om at nå ville det gå bra. Kjartan leste mailen høyt og jeg forsto rask at svaret fra IVF klinikken var negativt. Det var ikke det vi ville høre. Embryoet hadde ikke feste seg. Graviditetstesten var negativ. 

Mange tanker svirrer i hode når vi igjen mislykkes. Hva kan være grunnene til at det ikke gikk denne gangen? Hvordan går det med Megan? Er hun motivert til å gå på en ny runde, osv.

Vi har nå brukt ett av fire embryoer vi har hos IVF klinikken i San Diego.

Nå slutter Megan å ta hormonene. Hun må få menstruasjon og da er det igjen på p-piller og etterhvert begynne på hormoner igjen.

Det er IVF-klinikken i San Diego som setter opp ny timeplan for nytt forsøk. I morgen skal vi Skype med Dr Daneshmand om videre planer og om mulige årsaker til at det ikke festet seg.

Forhåpentligvis kan vi se frem til ny dato for innsettelse av embryo i begynnelse av 2019.  

Vi ønsker oss en positiv test i litt forsinket julegave i år :).  

 

Back on track

Back on track

Er vi gravide?

Er vi gravide?