Back on track

Back on track

Vi er tilbake på sporet, fortere enn vi kunne håpet på. I morgen begynner Megan på hormoner igjen, bare én uke etter siste graviditetstest.

Sist gang vår forrige surrogat hadde flere forsøk etter hverandre, men ikke ble klar for innsettelse, ventet vi tre måneder mellom hver gang. Derfor tenkte vi at dette var en realistisk venteperiode denne gangen også.

Det er IVF-klinikken som styrer tidsplanen for medisinering og innsettelse. I tillegg må Megan være mentalt klar for ny runde og det må også passe med hennes jobb, syklus og familie. Nå stemte alt med en gang. Megan kan allerede i morgen starte på hormoner igjen.

12. desember er satt for ny innsettelse av embryo - det andre vi har, av totalt 4 stykker. Det vil si at Megan kan ta en graviditetstest like oppunder jul. Enda en grunn til å sette på julemusikken, spise pepperkaker og pynte juletreet tidlig i år.

Her er andre poster du kanskje har lyst til å lese:

Dette er Megan
Har du lurt på hvorfor vi ikke adopterer?
Dette er eggdonoren vår
Slik fungerer surrogati fra USA

Dagen i dag

Dagen i dag

Resultatet etter første innsettelse ...

Resultatet etter første innsettelse ...