Dagen i dag

Dagen i dag

Første november hadde vi vårt første forsøk med innsettelse av av vårt første embryo. Etter en uke fikk vi svar på blodprøvene om at embryoet dessverre ikke hadde festet seg. En liten nedtur på vår bergogdalbane-tur, men vi vet jo at til slutt kommer vi i mål.

Vi trodde da at neste forsøk ville komme på nyåret, og vi har blitt gode på å vente. Men, endelig hadde vi tiden på vår side. Etter en undersøkelse av Megan og etter menstruasjon var overstått var hun klar for ny runde med hormoner.

Og det er dagen i dag det skjer. 12. desember 2018. Forsøk nummer to. Megan flyr til San Diego og embryoet skal settes inn. Deretter må hun hvile resten av dagen på et hotell i nærheten før hun flyr hjem i morgen. Megan er en travel dame med mann og barn hjemme. Så hun ser på turen som et lite avbrekk fra hverdagen og litt alenetid. 

Og da er det igjen ventetid. Men om ca en uke får vi resultatene om embryoet har festet seg og Megan har blitt gravid. Det hadde vært tidenes julegave  

November nummeret av Maison kunne dere se leiligheten vårt julepyntet. 

November nummeret av Maison kunne dere se leiligheten vårt julepyntet. 

I mellomtiden nærmer vi oss jul. Vi har så vidt begynt med litt adventspynting. Stjerna henger høyt og adventsstaken er på plass. Julebrus, p7 klem-jul på radio og pepperkake har vi allerede hatt i huset i flere uker.  

Vi har invitert familie og venner til julekonsert med Guren Hagen. 

Vi har invitert familie og venner til julekonsert med Guren Hagen. 

Vi skal i år også ha en julekonsert hjemme hos med selveste Guren Hagen. Da blir det Jul hos KK. Huset blir fylt med gode venner, gløgg, pepperkake og julemusikk. Overskuddet går i år til Kirkens bymisjon. 

Ha en fortsatt fin adventstid  

KK🖤🖤 

 

Jul hos KK

Jul hos KK

Back on track

Back on track