Jul hos KK

Jul hos KK

Julen nærmer seg. I år kan vi få tidenes julegave. Vår surrogat Megan fikk satt inn vårt embryoe 12 desember. Dette er vårt 2 forsøk. 

24 desember, selveste julaften, skal Megan på undersøkelse og da vil blodprøven vise om embryoet har festet seg og hun har blitt gravid med babyKK.  Med tidsforskjellen til California så vil vi motta beskjeden samtidig som vi pakker opp julegavene. 

I år har skal vi først feire jul med Knut familie på hytta ved Norefjell, det har blitt en tradisjon at julen feires der.  1. Juledag kjører vi videre til Hedalen i Valdres til Kjartans familie.  

Fyr Bistronomi & Bar

Fyr Bistronomi & Bar

Vi begge jobber romjul og Knut jobber også nyttårsaften, så det blir lite tid til å feire vår 2års bryllupsdag. Men forrige helg inviterte Kjartan meg med på en overraskelses dag. Den startet med frokost på sengen og deretter til ansiktsbehandling og massasje her på Vinderen. Så ble det lunsj på FYR  i Bogstadveien og deretter musikalen Flashdance på Chateau Neuf. Kvelden ble avsluttet i sofaen og idol finale på TV.  Verdends beste dag med verdens fineste mann. Så utrolig heldig jeg er.

Verdens fineste mann. ❤️ 

Verdens fineste mann. ❤️ 

Mandag inviterte vi familie og venner til julekonsert hjemme hos oss. Guren Hagen sang også for oss når vi giftet oss i slottskapellet. Nå skapte han julestemning og roen senket seg.

Guren Hagen gav oss en stemningsfull julekonsert. 

Guren Hagen gav oss en stemningsfull julekonsert. 

Her kan du høre Guren Hagen sin juleplate:

Julekveld hos oss 

https://open.spotify.com/album/4wG07oo07X1lz4RirNlr7O?si=-txW4hIhSZO-ioHWiCTZ2w

For overskuddet kjøpte vi middager hos Kirkens Bymisjon, Gled en som gruer seg til jul. 

 https://kirkensbymisjon.no/

 

Vi er gravide!

Vi er gravide!

Dagen i dag

Dagen i dag