Vi er gravide!

Vi er gravide!

Vi slipper jubelen løs før tida, og kanskje lenge før noen andre ville gjort det. Uansett, - vi er gravide med fantastiske Megan på laget.

Det har gått kun 10 dager siden vårt andre embryo ble satt inn og vi trodde Megan skulle til test på selveste julaften. Vi snakket om hvilken julegave det hadde blitt, mens vi åpnet pakkene ville vi kanskje fått beskjeden som vi så lenge har håper på.

SAN DIEGO: Her er Megan i San Diego.

SAN DIEGO: Her er Megan i San Diego.

Julefreden hadde startet å senke seg allerede tidligere på dagen. Fra desemberstresset på jobben hadde dagen gitt oss mer ro i kroppen. Knut hadde fylt timene med rolig rutineoppgaver på Slottet, mens jeg fikk være med å style det nye kontoret vårt til Markedssjefene i Stenersgata ved Oslo City.

Vi benket oss i sofaen, jeg med kransekakestenger fra Eggums bakeri i Valdres og Knut med knallrød julebrus og potetgull - slik vi liker det best.

Plutselig tikker det inn en mail fra Sarah i San Diego Fertility Center, ikke helt uvanlig - ettersom mailene kommer ganske hyppig, både fra IVF-klinikk og Circle i Boston. Litt halvslapp strakk jeg meg etter Mac-en og måtte klare øynene et par ganger, fordi jeg forsto ikke helt … “Pregnancy Test #1”.

Det var enda tre dager til Megan skulle ta blodprøve, var det ikke …? Jeg fikk Knut til å se på mailen. Vi leste den sammen. Hæ? – "Very, very, very good news”, sto det. Veldig høye HCG-verdier. Hva er HCG-verdier og hvor høyt må de være for å være gravid? Spørsmålene ble mange og det sto ikke i klartekst at vi var gravide.

Fra å lese mail gikk turen rett inn på Google. Og jo - verdiene er kjempehøye, kun 9 dager etter innsetting. I det vi googler ringer Dr. Daneshmand, vår lege som har satt inn embryoene, som nå har fått resultatene. Han gratulerer og sier at vi er gravide!

Jubelen slippes løs og vi tekster Megan: Har du tatt blodprøver i dag? Vi har fått beskjed om at du er gravid. Hvorpå hun svarer med gråte- og hjerte emoji. Hun har ikke sett svaret på prøvene enda, men satt spent og ventet på jobben. Vi er de som bringer nyheten til henne. Det ble et rørende øyeblikk. Hun forklarer at legetimen og prøvene ble framskyndet på grunn av julen. Og at ny blodprøve skal tas 2. juledag.

Vi har pakket opp verdens største julegave før tida!

God Jul til alle fra KK

Første graviditetstest

Første graviditetstest

Jul hos KK

Jul hos KK