Et steg nærmere.

Et steg nærmere.

Da har vi akkurat kommet hjem fra ferie. Det var min 50 års overraskelses-presang fra Kjartan. En uke på cruise og 6 dager i Miami. Utrolig fin tur hvor vi så masse, spiste masse, trente hver dag og møtte mange fine folk. Men vi vil nok anbefale cruise i middelhavet (som vi var på i 2016) foran cruise i Karibien. Det ble litt for like destinasjoner og veldig lagt opp til at man måtte være med på utflukter i regi av cruiset for å kunne oppleve/se noe. Ekskursjoner i flokk driver vi ikke med ;).                       Gleder meg allerede til neste bursdag.  

Kjartan i Key West 

Kjartan i Key West 

Vi har og kommet et steg videre i vår enda viktigere reise mot å bli #2pappaer. Vi har i løpet av ferien lest oss igjennom kontrakten med surrogaten vår ,Megan. Det ble førti tettskrevne sider på fag-engelsk. Men vi kom igjennom og fikk gjort våre forandringer og tillegg. Nå er den på vei til Megan så hun kan godkjenne og evt komme med sine forandringer og tillegg. Slik kan det gå noen runder fram og tilbake, mellom våre advokater, før vi, Megan, advokatene og surrogatbyrået er fornøyde og vi alle kan skrive under. 

Vakre fine surrogaten Megan og hennes lille prinsesse. 

Vakre fine surrogaten Megan og hennes lille prinsesse. 

Megan har også vært på sin første undersøkelse hos vår IVF-klinikk i San Diego og svarene fikk vi i løpet av ferien. Alt var i orden og så snart kontrakten og alle innbetalinger er kommet inn kan vi endelig komme videre og lage en plan over når Megan skal begynne på hormoner og innsetting av embryo osv. 

Martin og meg på påsketur på Musebo.

Martin og meg på påsketur på Musebo.

I helgen skal vi passe Martin, @martinthewhippet,  den kjekkeste gutten i gata. Det er jo alltid kjedelig å komme hjem fra ferie, men siden vi skulle få Martin på besøk så gledet vi oss til å komme hjem også. 

En spennende høst i møte

En spennende høst i møte

Kan vi få tvillinger?

Kan vi få tvillinger?