1. November

1. November

Etter flere måneder med kontraktsforhandlinger har vi alle 4 involverte signert, KK + Megan og hennes mann. Vi ventet spent på svar fra fertilitetsklinikken i San Diego om hvor raskt vi kan få satt igang. 

Her printer vi ut den ferdige kontrakten.

Her printer vi ut den ferdige kontrakten.

Det første som skjer er at Megan må slutte med p-pillen 8 oktober, 11 okt er første ultralyd og oppstart med hormoner. Disse vil hun under oppfølging av lege, fortsette med frem til 1 nov. Da vil Megan være på plass på San Diego fertility center og bli tatt godt vare på av vår lege Dr. Daneshman. Vi har 4 embryoer som ligger nedfrosset og forhåpentligvis trenger vi kun å bruke ett før Megan blir gravid. 

Vår flotte og fineste surrogat Megan. 

Vår flotte og fineste surrogat Megan. 

Vi er nesten daglig i kontakt med Megan via WhatsApp og ukentlig Skype. Vi blir bedre og bedre kjente med henne og familen og håper på at iløpet av vinteren kunne dra til California for å besøke en gravid Megan, hennes fine mann og deres lille prinsesse. 

I mellomtiden har høsten kommet. Plantene på terrassen flyttes inn i stuen over vinteren.  I går kveld fyrte vi i peisen for første gang siden sist vinter. 

Kjartan og jeg har flere utrolige eventyr på gang denne høsten, men akkurat nå venter vi på 1. november. 

Vi er i rute

Vi er i rute

En spennende høst i møte

En spennende høst i møte