Fra embryo til foster

Fra embryo til foster

Vi er nå i svangerskapsuke 10. Ca 22 % av svangerskapet er gjennomført. Det blir mer og mer virkelig for hver dag som går. 

Vår surrogat Megan var på ny ultralyd i går. Dette er ultralyd nr 3 siden vi ble gravide. Den første undersøkelsen viste at hjertet slo som det skulle og at embryoet ikke hadde delt seg. Den andre undersøkelsen viser at hjertet slo hardere og alt sto bra til. I går, på den tredje, så man at alt var som forventet og hjertet slo sterkt og taktfast.

Nå i tiende uke er embryoinaltiden over og embryoet kalles heretter et foster. Det har blitt ca 25 mm langt fra hode til stump. Fingre og tær kan begynnes og skimtes og tenner begynner å dannes i tannkjøttet.

Ultralyd uke 10

Ultralyd uke 10

Megan sender oss daglig oppdatering om hvordan hun har det. Noen dager er bedre enn andre, men hun er ved veldig godt mot og har fin humor. Som meg liker hun ikke tomater, men nå elsker hun det plutselig. Hun er også blitt veldig glad i surt og syrlig smågodt så Kjartan sendte over noen poser i posten. Håper det hjelper litt mot kvalmen. 

Dette var den siste ultralyd som blir overvåker av vår IVF klinikk (San Diego Fertility Center), fra og med nå er det Megan sin egen lege i hennes nærområde som overvåker graviditeten. 


California here we come

California here we come

Hjertet slår

Hjertet slår