Hjertet slår

Hjertet slår

Den 22. desember fikk vi beskjeden om at vi er gravide. Endelig, etter snart 3 år, så ser det ut som det ble vår tur. 

Den 8. januar var surrogaten vår Megan på sin første ultralyd-undersøkelse. Vi har vært utrolig spente. Denne ultralyden ville vise om hjertet hadde begynt å slå, og om babyKK har startet livet. 

Ultralyd-bildet vi fikk av Megan

Ultralyd-bildet vi fikk av Megan

Vi visste at siden tidsforskjellen til California, hvor Megan bor, er på 9 timer så ville beskjeden komme i løpet av kvelden. Og utpå kvelden tikket det inn en melding. Det første vi så var er blide fra en ultralyd og da forsto vi at undersøkelsen hadde gått bra. Hjertet slår! Alt er som det skal være. Nå begynner det bli mer og mer virkelig. Neste ultralyd er neste uke. Det er tre slike undersøkelser før Megan har “bestått” og hennes fødselslege tar over ansvaret.

Terminen har blitt satt til 30. august. Det vil si at vi nå er inne i 8. uke av svangerskapet. Vi krysser alt vi har og håper at om noen uker setter vi oss på flyet og kan bli med på en ultralyd hvor vi ser om vi får en liten jente eller gutt. Det blir også første gang vi hilser på Megan og familien hennes. Frem til nå har vi ukentlige skypesamtaler og daglig kontakt på WhatsApp. 

 

Fra embryo til foster

Fra embryo til foster

Første graviditetstest

Første graviditetstest