California here we come

California here we come

Vi er nå i 12., snart 13. uke. Den noe usikre perioden er over, så nå drar vi snart til California. 

ONKLER: Her er Kjartan med onkelbarnet vårt.

ONKLER: Her er Kjartan med onkelbarnet vårt.

6. april setter vi oss på flyet mot San Fransisco. Det blir første gang vi møter Megan og familien, noe vi ser utrolig frem til. Torsdag 11. april skal vi være med på ultralyd. Da vil vi kunne se om det er ei jente eller en gutt vi venter på. Vi blir der en uke slik at vi kan bli litt mer kjent med Megan og familien. I august drar til tilbake, noen uker før terminen.

TRICK OR TREAT: Megan, som flyvertinne på Halloween.

TRICK OR TREAT: Megan, som flyvertinne på Halloween.

Megan er helt fantastisk. Vi vet hun er plaget med kvalme, men makan til positiv dame skal du lete lenge etter. Hun sender oss daglig fine oppdateringer om hvordan hun har det. Vi håper at kvalmen gir seg utover fra nå.. 

BabyKK er nå ca 5 cm fra hode til stump og begynner ligne et lite menneske. Tær og fingre begynner skille seg og skjelettet begynner bli hardere.

Uke 15

Uke 15

Fra embryo til foster

Fra embryo til foster