Slik kom vi med på Sommerhytta

Slik kom vi med på Sommerhytta

Endelig kan vi fortelle om hva vi gjorde i 10 uker i høst.  Det hele startet våren 2018. Vi hadde fulgt med på fjordårets sesong, da det dukket opp en annonse hvor de søkte etter nye deltagere til neste sessong av Sommerhytta. Vi sendte vi inn søknad og bilder. Det hadde vel gått litt i glemmeboken da vi fikk en telefon fra produksjonsselskapet Strix. De ønsket å komme på besøke og film et intervju med oss. Etter enda et intervju fikk vi telefonene utpå sommeren om at vi var plukket ut som et av de 4 parene til årets Sommerhytta. 

Cathrine Montero Moen er deltageransvarlig og besøkte oss hjemme før innspilling.  

Cathrine Montero Moen er deltageransvarlig og besøkte oss hjemme før innspilling.  

At vi var plukket ut var det kun de nærmeste som fikk vite. Vi begge er takknemlig for at våre arbeidsgivere, Markedsjefene og Det Kongelige Slott, var behjelpeliglige med at vi kunne ta fri i 10 ukene innspillingen varte.

Her er vi i full gang med å oppsummere dagen som har gått.  

Her er vi i full gang med å oppsummere dagen som har gått.  

Uten å vite hvor innspillingen skulle være eller hvordan hyttene så ut, begynte vi å planlegge. Det viktigste vi gjorde var å finne bilder på Pintrest. Vi lagret løsninger og ting vi likte og begynte få et bilde av hvordan hytta skulle bli. 

Vi begge er helt uerfarne når det kommer til snekring. Eneste håndverk vi har gjort er å male vegger. Alt av verktøy var helt ukjent og  hva de skulle brukes til og hvordan de skulle brukes måtte vi google oss frem til. 

Programleder Guri Solberg. Her foran hytta i Røsneskilen, som vi skulle jobbe med i 10 uker. 

Programleder Guri Solberg. Her foran hytta i Røsneskilen, som vi skulle jobbe med i 10 uker. 

Håper dere følger oss på denne reisen. En berg-og-dal-bane av følelser og fysisk arbeid side om side.  

Vi sees på Tv2 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl 19-20 frem  til finalen 23 mai. 

KK  

LyKKe

LyKKe

Vår Heltinne               8.mars.2019

Vår Heltinne 8.mars.2019