LyKKe

LyKKe

Vi er nå 4 1/2 mnd gravide. Vi er så utrolig glade om dagen og  det blir tidenes fineste vår. Nå ser vi frem til 6 april da vi drar til California for å hilse på Megan og babyKK i magen til Megan. 

Vi har jo daglig kontakt med Megan og er veldig glade for at hun føler seg bedre. Kvalmen de første månedene var slitsomt for henne, og familien hennes. Hun sender ofte bilder og små historier fra dagen sin noe som vi setter stor pris på. 

Megan på stranden i California. 

Megan på stranden i California. 

Når vi kommer over skal de arrangere en overraskelsesfest for oss hvor vi får vite kjønnet på barnet vårt. Det kommer til å bli mye snørr, tårer og enda mere kjærlighet.

Vi skypet med Megan fra Sommerhytta.

Vi skypet med Megan fra Sommerhytta.

Nå som Sommehytta går på TV2 får vi utrolig mye positive tilbakemeldinger fra kjente og ikke minst ukjente. Snakk om å møte mye kjærlighet. Via sosiale medier, folk stopper oss i butikken og over alt og ønsker oss lykke til både i hyttebygging, men også i surrrogstiprosessen. Vi setter pris på hver eneste en. 

Vi har jo erfart at det er lite kunnskap om surrogati og det er jo forståelig hvis man ikke kjenner noen som har vært gjennom det. Forhåpentligvis vil vår åpenhet spre litt kunnskap og forståelse. 

Håper dere vil følge oss videre på våre 2 reiser denne våren. Vi har vunnet uansett om vi ender opp med hytte eller ikke. 

KK

 

 

Graviduke 18+3 og én uke til vi reiser til USA

Graviduke 18+3 og én uke til vi reiser til USA

Slik kom vi med på Sommerhytta

Slik kom vi med på Sommerhytta