I dag hadde vi omvisning på sykehuset.

I dag hadde vi omvisning på sykehuset.

I dag har vi besøkt sykehuset der babyKK skal bli født. Megan hadde kontaktet sykehuset og avtalt tid for en «hospital tour», – et sykehusbesøk, for å få møte de som jobber på føde-/nyfødtavdelingen. 

Der møtte vi en utrolig sprudlende og søt liten dame. Hun heter Cathrine, er sykepleier og underviser ved sykehuset. Dette er sykehusets første surrogatifødsel så de var like spent som oss. Cathrine var godt forberedt til vårt besøk så de fleste spørsmålene vi hadde, besvarte hun før vi fikk spurt.

OMVISNING: Sykepleier Cathrine tok oss imot med åpne armer. 

OMVISNING: Sykepleier Cathrine tok oss imot med åpne armer. 

På forhånd gikk Megan, hennes mann og vi gjennom viktige punkter ved fødselen. Dette for at Megan blir bra ivaretatt, at barnet får riktig oppfølging og at alt er tydelig og klart for sykehuspersonalet.

Catherine ble veldig rørt over hva Megan gjør for oss og generelt hva surrogater gjør for andre mennesker. Det å kunne gi andre en sånn gave. 

Vi ble vist rommene vi skal bo på, møte de som jobber på de forskjellige avdelingene og fikk gått igjennom en skisse til fødselsplan. For oss er det viktig at Megans ve og vel blir i varetatt. Så lenge hun er fornøyd, er vi fornøyde. 

FIN OPPLEVELSE: Kjartan og Megan snakker om omvisningen på vei ut fra sykehuset. 

FIN OPPLEVELSE: Kjartan og Megan snakker om omvisningen på vei ut fra sykehuset. 

Vi følte oss virkelig ivaretatt og velkommne. De behandlet oss som fedrene og at det var en selvfølge at barnet ble lagt på vårt bryst etter fødsel og at vi fikk eget rom med babyKK.  

Nå er det bare å vente. Vi vet ihverfall at babyKK, Megan og vi er i gode hender. 

Vi har vært på ultralyd

Vi har vært på ultralyd

Vårt første møte med Megan

Vårt første møte med Megan