Alt har blitt veldig virkelig

Alt har blitt veldig virkelig

Etter vår reise til California har det å bli pappaer blitt så virkelig. Det å møte Megan og se babyKKmagen fikk pappahjertene våre til å banke extra hardt. 

KK på tur. 

KK på tur. 

Nå er vi hjemme igjen og begynner forberede oss litt. Vi leter fortsatt etter et vakkert navn. Da må vi jo takke for alle de fine forslagene vi har fått, sååååå mange fine navn. Jeg tror vi nå er nede i 3-4 navn som vi smaker litt på om dagen. Kanskje til og med et dobbeltnavn.    

Terrassen beiser vi svart i år

Terrassen beiser vi svart i år

Kjartan er fullt opptatt med å skrive lister over hva vi trenger, både her hjemme, men også på turen til California. Han er utrolig flink til å holde orden og oversikt, mens jeg er mere praktisk. Perfekt match ❤️. 

Her er vi på Babyshop i Ullevålsveien. Vi elsker designen til Stokke Xplory. 

Her er vi på Babyshop i Ullevålsveien. Vi elsker designen til Stokke Xplory. 

I går var vi å kikka på barnevogner. For oss en til nå ukjent verden.  Vi har ihverfall forstått etter råd fra andre at et bilsete som kan klikkes rett på vogna er veldig fint å ha. Det viktigste er jo babyKKs sikkerhet. Men utifra hva de sa i butikken så var alle de kjente merkene å anbefalle og da gikk det mere på design og praktisk bruk. 

Gleden er stor og vi gleder oss så utrolig mye til tiden kommer når vi pakker koffertene og flyr over til California for å ta imot jenta vår💕 

Siden vi er glad i norsk design så banker våre hjerter litt xtra for Stokke. 

Siden vi er glad i norsk design så banker våre hjerter litt xtra for Stokke. 

Pretty in pink

Pretty in pink

It’s a girl 💕

It’s a girl 💕