Vårt første møte med Megan

Vårt første møte med Megan

Endelig har vi kommet oss til California. Vi landet lørdag ettermiddag, men med 9 timers tidsforskjell var vi nokså trøtte. Flyturen på ca 10 timer til San Fransisco  gikk utrolig fort. Vi begge slumret under take-off og etter litt mat, en film og litt mer søvn landet vi. 

Første dagen var vi med Megan og familien på Monterey Bay Auarium.

Første dagen var vi med Megan og familien på Monterey Bay Auarium.

Vi begge var begge veldig spente. Selvom vi ukentlig har skypet og nesten daglig hatt kontakt så gledet vi oss til å møte henne på på riktig. Snill og fin som Megan er, ønsket hun å hente oss på flyplassen. Hun og datteren sto klare og tok imot oss vi da kom. Enda vakrere og finere i virkeligheten og med en struttende gravid mage. 

Det vi ikke visste var at de på forhånd hadde vært på hotellet. og satt inn masse vin, cookies, water taffy og masse informasjon om byen. Da vi våknet midt på natten på grunn av jetlag, kunne vi kose oss med sitron og sjokolade-cookies.

Kjartan er som er en dyktig fotograf finner alltid noen fine motiv. Her noen maneter.

Kjartan er som er en dyktig fotograf finner alltid noen fine motiv. Her noen maneter.

Tiden her bruker vi sammen men Megan, babyKK i magen og familen til Megan. Vi skal blant annet på en rundtur på sykehuset og snakke om vår fødselsplan i morgen. I tillegg gjør undersøker vi hvor vi kan bo, neste gang vi kommer i august.

Og snart vil Megan, familien og vennenes hennes avsløre hvilket kjønn barnet har. Hvordan de skal gjøre det holder de hemmelig for oss enn så lenge …

KK i California  

💙💕 

I dag hadde vi omvisning på sykehuset.

I dag hadde vi omvisning på sykehuset.

I dag reiser vi  fra  Sommerhytta på TV2 til babyKK i California.

I dag reiser vi fra Sommerhytta på TV2 til babyKK i California.