Vi vant Sommerhytta

Vi vant Sommerhytta

Helt uvirkelig, men fantastisk. Vi vant Sommerhytta 2019!   

IMG_2735.JPG

Etter noen måneder uten å kunne fortelle dere rundt oss hva resultatet ble, er det sykt deilig å endelig kunne si: Ja, vi vant! 10 uker med bokstavelig talt blod, svette og tårer gav oss drømmehytta vi selv har ferdigstilt, både innendørs og utendørs.  

IMG_2734.JPG

Vi har lært hverandre å kjenne på et nytt nivå og sitter igjen med så utrolige fine minner. Det å pusse opp med partneren kan jo være litt «skummelt» men fra første stund har vi blitt bedre og bedre på å samarbeide og å forstå hverandre. 

Takket være de fine menneskene i produksjonen og et godt samhold til de andre deltagerne underveis så har dette blitt en opplevelse for livet.

IMG_2585.JPG

Mange av ideene våre ble klekket ut før Sommerhytta startet. Vi samlet mange tavler på Pinterest. Disse ideene vil vi etterhvert dele med dere her.

Tusen tusen tusen takk for tusenvis av meldinger og tilbakemeldinger underveis og nå etterpå! Vi er så ydmyke og glade for at det finnes så mange fine mennesker som bruker av sin tid på å støtte oss. Vi svever litt ennå, men lover å komme fort ned på bakkene igjen.

Takk til alle som følger oss!

KK

God morgen Norge

God morgen Norge

Pretty in pink

Pretty in pink