God morgen Norge

God morgen Norge

Fredag var vi på God morgen Norge, på TV2. Det var litt gru-gleding i forkant. Selv om vi på Sommehytta jobbet med kamera på slep nesten døgnet rundt trodde vi det ville være mer skummelt med direktesendt TV.

Vi snakket selvfølgelig om hvordan det føltes å vinne, litt om det å være med på Sommerhytta og litt om hva som skjedde i etterkant. Det beste var å fortelle om barnereisen og besøket vårt hos Megan og familien i California.

IMAGE.JPG

Den første vi møtte da vi litt nervøse gikk inn i Tv2 studioet på Aker Brygge var Wenche Andersen. Hun strålte som en sol og slo ut armene og gav oss en skikkelig god klem. Hun hadde fulgt med på Sommerhytta, så hun visste godt hvem vi var.  

IMAGE.JPG

I det vi snur oss, står Desta Marie inne i studioet, bak en glassvegg og vinker intenst med verdens vakreste smil. Da kunne vi senke skulderen, puste litt ut og den verste nervøsiteten forsvant.  Så bar det rett inn i sminken for å få tatt av noen år 😂. 

IMAGE.JPG

Før selve intervjuet snakket vi med Desta Marie og gikk kort igjennom hvordan det hele skulle foregå. Og før vi visste ordet av det, var hele intervjuet over.  Det var som å snakke med en venninne. Kameraene så vi knapt og Desta Marie fikk oss til å kjenne oss så velkomne.  Hun sa hun selv var stor Sommerhytta-fan og hadde ønsket seg dette intervjuet. 

AUTOGRAFSKRIVING: Vi måtte til og med skrive autografer.

AUTOGRAFSKRIVING: Vi måtte til og med skrive autografer.

For en fin start på en fredag. 

Takk til alle i God morgen Norge som helt sikkert til daglig møter de største stjerner, og allikevel fikk oss til å føle oss så velkomne.  

IMAGE.JPG

V&W: Wanda & Vita var like vakre selv kl 08 om morgenen.

Pinse i Haldens tegn

Pinse i Haldens tegn

Vi vant Sommerhytta

Vi vant Sommerhytta