Pinse i Haldens tegn

Pinse i Haldens tegn

Det føltes som sommeren kom denne helgen, selv om det ble spredte regnbyger da vi ankom hytta på lørdag tidlig morgen. Den svarte plasten foran vinduene kunne endelig fjernes og vi luftet ut vinteren. Hytta har stått slik helt siden i høst, en ukes tid etter finalen. Vi tok kun med oss klær og noen eiendeler før den ble plastret igjen og stengt inntil nå.

IMG_1941.JPG

Hagen har satt seg og trærne har overlevd. Til og med Apeskrekken hadde Knut klart å redde med en runde Glava.

Lørdag var det tid for Stangeskovene i Tistedal, trevarehandelen vi nesten daglig besøkte i de ti ukene innspillingen foregikk. Ikke bare for å kjøpe trevare, sand, skruer eller hva det måtte være, men også for å få gode råd om snekring og ikke minst nybakte boller hver fredag kl. 07. Og for noen fine folk!

IMG_2017.jpg

Det ble en veldig fin dag med hyggelig prat med livlige Haldensere. Vi fikk gode klemmer, rykende ferske rosinboller og en durabelig pølsefest helt til snekker-Michael fra Kopperud Bygg og rørlegger-Frank fra Comfort skulle loddes ut for en dag. Godt noen andre kan få nyte godt av disse dyktige karene!

Fra Tistedal til Røsneskilen besøkte vi flere som ba oss hjem til seg på kaffe. Da vi endelig kom på hytta for å rydde videre, fikk vi konstant besøk av hyggelige naboer som ville slå av en prat. For en velkomst!

God Morgen Norge på sommerhytta

God Morgen Norge på sommerhytta

God morgen Norge

God morgen Norge