God Morgen Norge på sommerhytta

God Morgen Norge på sommerhytta

Tirsdag hadde vi besøk av God morgen Norge og Tv2 på sommerhytta vår.  Wenche Andersen, alles mat-Wenche, er på en mini Norgesturné, og i disse dager er hun i Østfold. 

FullSizeRender.jpg

Vi ba til værgudene om oppholdsvær i dag siden Wenche skulle lage mat på vårt utekjøkken. Men, i det hun svinger inn foran hytta åpner himmelen seg og regnet pøser ned. Wenche fant rask en backup løsning og informerte journalist Thuy og fotograf Espen om endringene om at vi måtte filme innendørs. Det var ennå 1/2 time til vi skulle på luften for del 1. 

20 minutter før sending lysnet det opp og vi kunne til og med skimte solen. Snakk om at våre bønner ble hørt. I all hast flyttet vi alt ut til utekjøkkenet, fikk lagt puter i utemøblene og gjort oss klare for første del. 

Takk for besøket:  Thuy, Espen & Wenche 

Takk for besøket:  Thuy, Espen & Wenche 

Journalist Thuy og foto Espen briefet oss raskt om hvordan alt fungerte, at vi skulle inn etter reklame og hadde ca 5min pr del.  Makan til hyggelige og proffe folk. De fikk oss til å glemme alt av nervøsitet og spenning. 

Wenche skulle lage hamburger av kalvefilet og vi skulle lage en versjon av tilslørte bondepiker, eller bondegutter som vi foreslo.  Alt smakte himmels. Tenk at vi skulle på smake på mat Wenche sin mat lagt på vårt utekjøkken. 

Hamburger av kalvefilet på brioche og coleslaw & vår egen dessert Tilslørte bondegutter. 

Hamburger av kalvefilet på brioche og coleslaw & vår egen dessert Tilslørte bondegutter. 

God Morgen Norge tar nå sommerferie, men til høsten ble vi invitert tilbake. Kjartan skal bake sin Red Velvet kake, og jeg kan prøvesmake.  

 

KK på Rikshospitalet

KK på Rikshospitalet

Pinse i Haldens tegn

Pinse i Haldens tegn