KK på Rikshospitalet

KK på Rikshospitalet

Det å få være med på Sommerhytta har gitt oss utrolig mange fine opplevelser. Ikke bare selve innspillingen, men også alle fine tilbakemeldinger i etterkant. Spesielt mange meldinger og hilsener fra barn som har sett på Sommerhytta har betydd mye for oss.

VEGGMALING: Klar for å gi litt tilbake til de minste.

VEGGMALING: Klar for å gi litt tilbake til de minste.

Etter barneromuka hvor Kjartan malte det fine veggmaleriet har vi fått mange henvendelser om veggmalerier. Dessverre har vi måtte takke nei da det er både tidskrevende og kostbart i en ellers travel hverdag.

RESEPSJONEN: Kjartan i full gang med veggmaleriet på kirurgisk barneavdeling på Rikshospitalet.

RESEPSJONEN: Kjartan i full gang med veggmaleriet på kirurgisk barneavdeling på Rikshospitalet.

Etter finalen fikk vi en henvendelse fra kirurgisk barneavdelingen på Rikshospitalet i Oslo. De hadde sett Kjartans fine veggmaleri på TV og lurte på om vi hadde tid og  anledning til å male en vegg i deres resepsjonsområde. Da Kjartan leste mailen høyt ble vi begge rørt og utrolig ydmyke og takknemlig. Det å kunne bidra bittelitt til en bedre hverdag for sykehusbarna på Rikshospitalet er noe vi veldig gjerne ønsker å gjøre. 

MALING: Jernia stiller med alt som trengtes av maling og utstyr. 

MALING: Jernia stiller med alt som trengtes av maling og utstyr. 

Vi ble tatt imot av de hyggelige  menneskene som jobber på avdelingen og første strøk med bakgrunn har blitt malt klart. Nå gjenstår alle detaljene. 

She is big

She is big

God Morgen Norge på sommerhytta

God Morgen Norge på sommerhytta