Et navn på O

Et navn på O

Vel, det var ikke der vi startet. O var ikke en bokstav vi vurderte sterkere enn andre bokstaver. Ikke K heller, for den sakens skyld. Tre K-er kan også tolkes i feil retning.

Vi spoler tilbake

På flyet fra USA starter vi å snakke om navn igjen. Etter to runder på navne-appen Kinder, som forøvrig kan sammenlignes med Tinder i funksjonalitet, hadde vi noen favoritter uten å ha tatt et endelig valg.

Mellomnavn eller ikke?

Det var april og vi var på vei hjem fra Gender Reveal-partyet som Megan og familien hadde stelt i stand. På nytt var navn på agendaen og igjen diskuterte vi dobbeltnavn. Knut er vant med at «alle» har dobbeltnavn, mens Kjartan er vant med at «ingen» bruker dobbeltnavn. Men så! På turen hadde vi fått vite at datteren til Megan hadde et ganske så fint mellomnavn. I tillegg var det et slektsnavn som gikk langt tilbake i mannen til Megans slekt. Så vi bestemte oss der og da. Om jenta skal ha et mellomnavn så blir det Quinn, for å hedre den flotte lille familien i California som ville hjelpe oss med å få barn. 

Flest guttenavn

Men, så var det fornavnet. Hva skulle hun hete? Matchene våre på appen Kinder hadde flest guttenavn. Jentenavnet vi kom fram til som begge likte best var Olivia. Olivia Quinn.

Etter vi hadde ideen om det fulle navnet var det på tide å få mellomnavnet godkjent av Megan, datteren og mannen hennes. Heldigvis for oss syntes de det var veldig hyggelig og ble rørt av tanken. Derfor blir det Olivia Quinn Haugen Pelerud. Verken mer eller mindre :)

Avreisedagen

Avreisedagen

På tide å pakke reiseveskene

På tide å pakke reiseveskene