Avreisedagen

Avreisedagen

Endelig er vi klare for avreise til California, USA. Denne dagen har vi gledet oss til i 3 1/2 år. 4 kofferter og 2 bagger ble fylt opp. Olivia Quinn har fått så mye fine gaver som vi ville ha med så kofferten hennes er full av strikkende kjoler, tepper, bamser og små leksaker.

public.jpeg

Det var i 2016 vi bestemte oss for å få drømmen vår om å få barn. I dag setter vi oss på flyet til San Fransisco. Megan var på undersøkelse i går og alt står bra til med henne og lille Olivia Quinn i magen. Olivia er ikke så liten, heller litt stor, så muligheten for at hun vil komme tidligere enn 30. august er stor.

Olivia Quinn vil innta sjefsplassen ved spisebordet når vi er tilbake..

Olivia Quinn vil innta sjefsplassen ved spisebordet når vi er tilbake..

Hjemme på Vinderen håper vi at vi har fått gjort alt klart. Rommet til Olivia Quinn har stått klart i over to år og vi har rukket å male det om flere ganger. Kjartan tok siste finish’en på veggmaleriet denne uken så nå er det klart.

Her blir det mye plasking etterhvert.

Her blir det mye plasking etterhvert.

Etter planen kommer vi hjem 22. september. Da har vi blitt en familie på tre.

💙💜🖤💚❤️💛

Siste etappe

Siste etappe

Et navn på O

Et navn på O