Siste etappe

Siste etappe

Vi har nå vært tre dager i San Francisco. Tre dager helt uten planer, kun funnet på ting på sparket.Vi har vært på kino, The Kitchen, spist masse god mat sovet så mye som mulig.

Vi har selvfølgelig tatt trikk i opp- og nedoverbakker, sittet på turistbuss og fått med oss severdigheter og ikke minst kjørt over Golden Gate bridge. Vi fikk masse tips på Instagram om hva vi burde gjøre. Mange av tipsene var å besøke byen Sausalito rett utenfor San Francisco. Neste dag tok vi Uber over Golden Gate bridge, spiste lunsj og ruslet rundt før vi tok fergen tilbake til Fisherman’s Warf.

public.jpeg

Vi hadde et forbesøk på det norske konsulatet. Uten timebestilling var vi spente på om de hadde tid til å ta imot oss. Den hyggelige resepsjonisten i 1. etg kikka skeptisk på oss når vi sa vi ikke hadde bestilt time, men så vel desperasjonen i øynene våre og sa at han ville sjekke om de alikevel kunne ta imot oss. Etter noen minutters venting ble vi geleidet opp til 39. etg. Verdens hyggeligste dame, Liecel, tok varmt imot oss og besvarte alle spørsmål vi hadde. Neste gang vi skal tilbake må vi ha med Olivia Quinn, Megan og hennes mann. Derfor ville vi dobbeltsjekke rutinene.

public.jpeg

I dag går siste etappe fra San Francisco til Capitola hvor vi skal bo den neste måneden. I løpet av dagen skal vi flytte inn og komme oss litt tilrette. Så er vi klare for at Olivia Quinn skal bli født. Om det tar en dag eller ti så er vi på plass med åpne armer.

PÅ TRIKKEN: Vi øver på å slappe av når vi kan ;).

PÅ TRIKKEN: Vi øver på å slappe av når vi kan ;).

Olivia Quinn 23. august 2019

Olivia Quinn 23. august 2019

Avreisedagen

Avreisedagen