På tide å pakke reiseveskene

På tide å pakke reiseveskene

Vi har nå kommet frem til august. I løpet av de neste ukene blir vi pappaer til ei litta jente. Det kan allerede skje denne uken at vi må dra over til California. Blir det en Løve 23/7-23/8 eller Jomfru 23/8-22/9 mon tro.

Megan har lenge hatt en stor mage full av liv. I forrige uke var hun på undersøkelse hos jordmoren. Da kunne hun bekrefte at fødselen høyest sannsynlig blir før terminen 30.august. Vi har allerede bestemt oss for å fly direkte til San Fransisco og droppe feriedagene vi planla i Los Angeles. Helt sikkert er det at vi drar i løpet av de neste to ukene.

Kofferten er pakket og klar.

Kofferten er pakket og klar.

Vi har pakket en egen koffert til vesla med klær & diverse som hun trenger de første ukene. Det blir nok helt sikkert noe shopping der borte også. Vi er utrolig takknemlig for alle gaver(klær, tepper, bamser, biteleker, tegninger osv) vi har mottatt og ser frem til å ta de i bruk når vi kommer hjem.

Megan har nå gått ut i permisjon og da spurte hun om hun kunne hjelpe oss med å finne saker vi kan få låne mens vi er der. Alt fra barneseng, stellebord, vippestol osv. Har hun det ikke selv så lånet hun/vi det av vennene hennes. På den måten slipper vi kjøpe nytt og i tillegg ta med oss på flyet osv. For ei driftig og generøs dame.

California here we come very soon✈️💕👨‍👨‍👧

Et navn på O

Et navn på O

She is big

She is big