Olivia Quinn, Californian girl

Olivia Quinn, Californian girl

Olivia Quinn ble født fredag 23. august her i California. Hun er en løve i stjernetegnene. Samtidig var det blitt 24. august i Norge og blitt jomfruens tegn. Så da satser vi på at hun får det beste fra de to.

Livet her i California begynner få rutiner. De første dagen etter vi kom hjem fra sykehuset gikk vi litt rundt oss selv før vi fikk rutinene på plass. Olivia er en stor jente, hun veide 4620 g og var 52cm høy. Hun spiser mye. De første dagene måtte vi vekke henne om natten når det var dags for mat. Det forandret seg rask. Nå er det hun som vekker oss når hun er sulten. Og det er ofte. Megan pumper melk og levere til oss nesten daglig og innimellom sper vi på med morsmelkerstatning når Olivia spiser mer enn det produseres.

RIVER VIEW: I dette lille huset. bor vi , i en liten idyllisk by som heter Capitola

RIVER VIEW: I dette lille huset. bor vi , i en liten idyllisk by som heter Capitola

Bleieskift har vi blitt racere på. Vi fikk god hjelp på sykehuset om hvordan det skulle gjøres riktig. Vi måtte også gå igjennom et lite førstehjelpskurs på før vi kunne dra hjem. Vi måtte se igjennom en film og i etterkant vise på en babydukke hvordan førstehjelp skal utføres på spedbarn.

Når vi endelig kunne ta med oss Olivia hjem ville vi bære henne med oss ut til bilen og sette henne i bilsetet vi hadde med oss, men nei, dette er USA. En av oss måtte pent sitte i en rullestol med Olivia på fanget og bli trillet ut døren av sykehusets personale.

FØRSTE GANG I RULLESTOL: Kjartan trakk det lengste strået og fikk trille ut av sykehuset .

FØRSTE GANG I RULLESTOL: Kjartan trakk det lengste strået og fikk trille ut av sykehuset .

Det siste vi skal gjøre nå før hjemreisen er å skaffe et amerikansk pass til Olivia i San Fransisco, deretter en tur til norske konsulatet.

Vi elsker livet her i California, men gleder oss enorm til å lande på Gardermoen 22. september og la Olivia Quinn endelig få møte familie og venner.

Olivia Quinn 23. august 2019

Olivia Quinn 23. august 2019